Waarde toevoegen

Over ons

Waarde toevoegen. Altijd. Dat is ons streven. Dat is waaraan we onze continue groei sinds 2007 te danken hebben. Niet sec materialen doorschuiven. Maar die materialen een meerwaarde geven; een meerwaarde die u niets kost, maar wel veel oplevert.

Het ontstaan

Met ieder ruim vijftien jaar ervaring in de technische groothandel en bogend op een uitgebreid netwerk aan contacten, besloten Paul Kuijpers en Michel Ketelaars in 2007 een groothandel nieuwe stijl op te richten. Eentje die u compleet bedient, zoals nagenoeg iedere groothandel in onze sector dat claimt te doen, maar die daarnaast ook nog eens handelt als uw kenniscentrum, reactief en proactief, en die u bovendien logistiek volledig ontzorgt.

Het succes

Wij willen dat het u goed gaat. Dat willen we oprecht. En daar spannen we ons ook voor in. Met kennis, zorg en producten. Die persoonlijke en daardoor onderscheidende benadering van de markt heeft eraan bijgedragen dat wij sinds de oprichting een continue groei door hebben gemaakt. In Veghel in eerste instantie, maar inmiddels in een uitdijende kring daaromheen.

De ambities

Blijven groeien, maar met beide benen op de grond. Die groei mag niet, mag nooit ten koste gaan van de meerwaarde die wij tot op heden altijd hebben kunnen leveren. Samen groeien. Dat is feitelijk onze ambitie. Samen met u.

Contact

Meer

ELT Nieuws

Meer