Kabelgoten

Industriële draadgoten

De kabelgoten van ELT zijn al jarenlang populair als hulpmiddel in zakelijke omgevingen, in magazijnen en in andere (openbare) ruimtes. Dankzij kabelgoten veroorzaken kabels geen onveilige situaties meer. Als professionele elektromonteur kunt u dan ook niet zonder onze kwalitatieve kabelgoten.

 

Bekijk onze draadgoten van Valdinox

Kabelgoten, draadgoten, kabelhouders, kabelgeleiders vindt u bij ELT.nl!

 

 

Voor de industrie bieden we altijd een passende industriële kabelgoot aan. Deze is groter van formaat en steviger qua constructie dan de standaard kabelgoten. Een (industriële) kabelgoot beschermt kabels bovendien tegen beschadiging door invloeden van buitenaf, zoals vocht of beklemming in professionele omgevingen. Of u nu op zoek bent naar kabelgoten voor kantoren, data centers, zonnepanelen, infrastructuur, de energie of food industrie, of voor in openbare gebouwen, bij elektrotechnische groothandel ELT slaagt u gegarandeerd.

 

Download Valdinox Productoverzicht (pdf)

 

Kabelgoot (industrieel) voor allerlei toepassingen

In ons aanbod kabelgoten wordt niet alleen onderscheid gemaakt tussen kabelgoten voor verschillende branches, we maken ook onderscheid in de toepassingen van een kabelgoot. Of deze industrieel op de vloer toegepast worden of op het plafond van het magazijn, het vraagt namelijk om verschillende oplossingen.

Speciaal voor kabels die over de wand lopen hebben we wandgoten, voor de grond vloergoten die struikelen voorkomen, plintsystemen voor bijvoorbeeld internetkabels en leidingkokers, bedradingskokers, plattebuissystemen, aansluitzuilen en verdeelkanalen voor velerlei andere nuttige toepassingen. Zelfs een speciale kabelgoot voor buiten kunt u bij ons bestellen!

 

 

 

 

Ruime keuze in materiaaltypen en afwerking of uitvoering

Bij de keuze voor een bepaalde kabelhouder is allereerst de lengte en breedte van belang. De antennekabels, stroomkabels of netwerkkabels moeten namelijk wel in de kabelgeleider passen en de kabelgeleider moet in de ruimte passen. Gelukkig kan iedere kabelgoot, ook industrieel, op maat gemaakt worden zodat hij precies op de gewenste plek past. Kabelgoten zijn daarnaast van verschillende materialen verkrijgbaar voor de meest uiteenlopende situaties.

Bedrijven kiezen vaak voor robuuste kabelgoten van aluminium, metaal, staal en rvs of voor gegalvaniseerde (Sendzimir of Hot dip), verzinkte (Electro Zinc) of ijzeren kabelgoten omdat deze materialen kabels goed beschermen tegen beschadigingen. De plek waar de draadgoot gebruikt gaat worden, bepaalt veelal de keuze voor het materiaal. Een kabelgoot voor op de vloer heeft bijvoorbeeld veel te lijden omdat hier veelvuldig overheen gelopen wordt.

De keuze voor een bepaalde materiaalsoort bepaalt ook de manier van bevestigen. Bij kabelgoten die geschroefd moeten worden, kan later altijd nog eenvoudig een kabel aan de draadgoot toegevoegd worden. De adviseurs van ELT denken graag met u mee welk materiaal het meest geschikt is voor bijvoorbeeld een kabelgoot op de muur of buitengevel.

 

Kabelgoten van Valdinox - Volledig gecertificeerd
De gecertificeerde draadgoten van Valdinox

Valdinox draad- en kabelgoten - voorzien van alle keurmerken.

 

Online kabelgoten bestellen

Of u nu een rvs kabelgoot voor buiten zoekt, een wand kabelgoot van aluminium of een metalen kabelgoot voor de buitenmuur, bij ELT kunt u standaard kiezen uit een ruim aanbod. Bekijk op uw gemak de vele mogelijkheden in materialen, kleuren en bevestiging. Ook voor bijpassende hoekstukken en kabelclips bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen of kunt u de (industriële) kabelgoot die u zoekt niet vinden? Onze specialisten helpen u graag bij uw zoektocht. Met hun jarenlange kennis en ervaring kunnen zij nagenoeg al uw vragen beantwoorden.

U kunt direct online bestellen. Maak hiervoor eenvoudig een account aan waarmee u in de toekomst nog gemakkelijker en sneller kunt bestellen. Omdat wij meer dan 10.000 producten op voorraad hebben liggen, kunnen de meeste bestellingen dezelfde dag nog verzonden worden.

Dankzij ons soepele logistieke proces zorgen we voor zo min mogelijk stilstand en extra kosten bij u en daardoor voor kostenbesparingen en efficiënte werkwijzen. Wij denken altijd in oplossingen. Het liefst nog goedkoper, maar altijd beter! Ook voor al uw andere elektrotechnische producten, zoals schakelaars en sensoren, kunt u bij ons terecht.

Bij ELT vindt u al uw elektrotechnische benodigdheden onder één dak!

 

Bekijk onze draadgoten van Valdinox

 

Draadgoten, kabelgroten, draadgeleiders van industriële kwaliteit. U vindt het allemaal bij ELT.nl