Ervaring met Domotica

Wij bij ELT Veghel streven ernaar om onze jarenlange ervaring als Elektronica Groothandel over te brengen op de industriële eindgebruikers, industriële installateurs en machinebouwers. Door hen te ondersteunen met materialen die een meerwaarde opleveren staan wij samen vooraan in de wereld van de elektronica.

Benieuwd naar de mogelijkheden die domotica u biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. contact

domotica

Op de hoogte blijven

De wereld van de elektronica is altijd in beweging. Omdat nieuwe technologieën, producten en ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen is het voor de consument lastig bij te houden wat de mogelijkheden zijn. ELT Veghel biedt hierbij de juiste ondersteuning door u, de industriële eindgebruikers, installateurs en machinebouwers te voorzien van de nieuwste producten met de hoogste kwaliteit.

Domotica Technologie

Domotica is een geavanceerde technologie die bij de consument meer woon- en leef comfort creëert. Door bijvoorbeeld verschillende handelingen in en om het huis te automatiseren. Maar niet alleen particulieren profiteren van domotica producten. Ook bedrijven maken gebruik van de domotica technologie. Domotica is namelijk ook geschikt ter beveiliging, automatisering en ter verbetering van het werkklimaat. Door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat alle elektricieit op kantoor goed wordt verdeeld.

Een afspraak maken

Door samen een inventarisering te maken van uw wensen en verwachtingen helpen wij u graag deze wensen te realiseren.

Na het maken van een afspraak bent u van harte welkom bij ELT Veghel. In ons pand is het namelijk mogelijk om verschillende demonstraties van domotica technologie bij te wonen, zoals: ventilatieregeling, windsensoren, alarminstallaties, intelligente temperatuurregelingen, multiroommusic en ga zo maar door.

Smarthomes

Huishoudens die gebruik maken van domotica technologie worden Smarthomes genoemd. Een smarthome is erop gericht om de consument nu en in de toekomst meer comfort en gebruiksgemak te geven. Niet alleen het automatiseren van verschillende processen zorgt voor een toename in de kwaliteit van leven.

Domotica en duurzaamheid

Domotica technologie wordt in smarthomes tevens ingezet om de consument duurzaam en verantwoord met energie om te laten gaan. Verschillende sensoren in- en om het huis zorgen ervoor dat lichtbronnen niet onnodig lang branden en verwarmingselementen in lege ruimtes op tijd worden uitgeschakeld.

Meerwaarde aan Domotica producten

De waarde van onze domotica producten staat hoog in het vaandel. Wij bij ELT Veghel vinden dat elk product van meerwaarde voor u, als installateur of eindgebruiker, moet zijn. Door zorgvuldig te kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronica houden wij u graag op de hoogte van de beste keuzes. Een bezoek aan ons filiaal is geheel vrijblijvend. Neem daarvoor contact op met onze werknemers via telefoon: +31 413 380950 of mail

Benieuwd naar de mogelijkheden die domotica u biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. contact